pic of the TIE lab before construction

New Beginnings

In this post, I thought I would share some of the history of the TIE Research Lab. Like anything else that is highly appreciated, it’s usually hard-earned. The featured photo above is something I get strength from as it shows how far the journey has been for me in my career. It was one of the “before” shots of the space. I sought funding from the Canadian Foundation for Innovation, the British Columbia Knowledge Development Fund, and many university, government, and corporate partners to reach a $780,000 project size. I was soon joined by my co-director, Dr. Hadwin, and we turned that space into the TIE lab:

TIE Lab VC room

TIEcommunity

This entry was posted in Uncategorized on by .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *